Részvételi tudnivalók és jelentkezés

A helyek száma korlátozott: a jelentkezések sorrendjében az első 100 regisztrálónak tudjuk a szabadegyetemi előadásokhoz való hozzáférést biztosítani. A regisztrált résztvevők ezenkívül tagjai lehetnek a szabadegyetemhez tartozó zárt Facebook-csoportnak is, ahol az előadásokkal kapcsolatos további anyagokat osztunk és vitatunk meg velük. (Amennyiben technikailag megoldható lesz, egy-egy előadásra is lehet majd regisztrálni – de ezt a jelen pillanatban még nem tudjuk garantálni.)

A szabadegyetemen való részvétel ingyenes, de adományokat köszönettel fogadunk. Hozzájárulásodat a szabadegyetemmel kapcsolatos költségek fedezésére fordítjuk, továbbá támogatod vele a Replika folyóiratot is. (Javasolt hozzájárulás a teljes félévre: a lehetőségeidhez mérten 1.000-3.000 Ft.)

A szabadegyetemre az alábbi online felületen keresztül lehet regisztrálni 2021. január 20-ig. A szabadegyetemi részvétellel kapcsolatos további tudnivalókról legkésőbb 2021. január 27-ig tájékoztatunk. *** Frissítés (2021. január 26.): A regisztrációt lezártuk, a jelentkezőket e-mailen értesítettük a technikai tudnivalókról.

Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el